Wordfeud poäng rekord

Jag vet att jag stavade fel på Wordfeud och skrev Wordfued i förra inlägget, liten skillnad med det verkar vara fler som stavar fel för det kommer en massa besökare från google på just Wordfued. Hur som helst..

Vad är rekordet på ett svenskt ord på Wordfeud?

*Uppdaterat* Hela 7060p är nu rekordet (på Random board)

Rekord på standard board:

Rekord på random board:

 

Skicka din bild till info@vipliv.se eller kommentera en länk så lägger jag upp en bild och skriver ut ditt rekord enligt rekordlistan nedan.

Skicka upp din bild via verktyget istället:

30 reaktioner på ”Wordfeud poäng rekord

 1. Coolt att Volleybollare verkar ha haft ordet ganska tidigt, och inväntat ett läge. Inga brickor kvar nästan och han/hon hade bara 45 p innan…

 2. Varför är det intressant med ett rekord som mest handlar om TUR?
  Alla verkar spela den ”konstiga” svenskan plus random-brickan.
  Prova att spela strict på normalt bräde.
  Då blir det mer intressant.

  1. Viktigpetter. Det kan väl vara kul med rekord i alla dess former. Även så för ”strict” på normalt bräde, som också handlar mycket om tur och tillfälligheter.

   Tjohej

 3. Rekordet är ju fejk. Det är ju någon som suttit med en kompis o väntat på att få en grymt bra plan och sedan väntat på att bokstäverna ska trilla in. Han/hon med rekordet hade bara fått 45p innan han lade ”jockeyns”. Så antingen är han/hon helt värdelös på spelet och hade extrem tur (ej troligt någonstans).
  Eller så sitter någon o tar creds för något ett barn på 6år kan göra..

 4. Jäkligt roligt, år det i alla fall! Går d fortfarande att skicka ett rekord till Vipliv? Min sambo la lyckosts” i förra veckan, på normal board. För det fick han 238 p, vilket, enligt Wordfeud records, Sverige, torde rendera honom en tredjeplats. han skickade in, men det har ännu inte kommit upp, trist nog,,,

 5. Rekordet 1706 på standardplanen är fejk. Titta längst ner, hur kan totalpoängen också vara 1706 poäng ?????

 6. Normal board, strict svenska. Fick ut ”pincett” över två TW till höger. 225 p för ordet, 253 p för lägget. Måste stå sig bra, eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *