Wordfeud fusk

Det otroligt populära spelet Wordfeud för iPhone och Android tycks väll inte ha undgått någon som använder någon form av smartphone?

Många har säkert, precis som jag, fastnat vid svåra ord och bokstäver. Jag vet inte om det bara gäller mig, men min första tanke är, finns det något fusk eller hjälp att få?

Självklart så är det tråkigt att möta någon som fuskar men samtidigt skulle det vara skönt att säkerställa att man verkligen inte kan lägga något mer. Ni är nog flera som inte håller med mig. Hur som helst, här tänkte jag samla ihop sidor som kan vara hjälp på traven. Vad jag vet finns det ingen svensk sida som har fusk för Wordfued? Se i listan, det finns ett fusk som fungerar bra, på svenska!

Om ni hittar, så säg till i kommentarsfältet.

Listan på länkar just nu.

http://www.wordfeusk.se/ <- Svensk
http://www.scrabulizer.com/ <- Engelsk
http://scropple.com/ <- Svenska
http://katidis.wordpress.com/2011/09/09/vad-ar-sals-och-seles-for-nagonting/ <- Tekniken att lägga ”S” bakom alla ord.

Fyll på med länkar i kommentarsfältet så lägger jag upp dem här!

22 reaktioner på ”Wordfeud fusk

 1. Vill vara lite schysst å tipsa om Wordfraud – såååå den fetaste fuskappen för WF just nu 😀 fast ja använder den bara som mitt hemliga vapen mot typ vissa frenemies, så mot riktiga vännerna kör ja rent :O men man lär sig sjukt många nya ord åsså, så tycker inte det är fel!

 2. Haha, ny fuskapp ute idag och den klättrar äckligt snabbt på topplistorna. Börjar bli rätt trött på dessa dåliga apps men denna var faktiskt extremt bra. Kunde ord som ingen annan app kunde, ord jag aldrig hört förut och ord som gav över 60 poäng oavsett vilka brickor man hade llol :P. Så nu är jag även bättre hehe.

  http://itunes.apple.com/se/app/ordgenerator-for-wordfeud/id472341465?mt=8

  ”Ordgenerator för Wordfeud” heter den och jag heter ”ceriksson” på wordfeud om någon vill möta mig och min nyförskaffade fuskapp. 🙂

  1. Jaha, och varför fuska? Det blir ju ingen tillfredsställelse av vinst om man inte kan lyckas själv.
   Lika kul som att springa ikapp med hjälp av bil. Gör ni det ofta också?

 3. Jo hej jag kollade på din kommentar Eriksson och jag skulle vilja möta dig på Wordfeud och jag heter Babyyoda7. Så jag menar alltså att du kan bjuda in mig. TACK

 4. Hej ! Hur hittar man sin rating ? Och andras ? Man får ju högre P genom att slå en högre rankad spelare. Men hur vet man det ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *